Rendszerüzenet

Pályázat játszóház üzemeltetése céljából

Pályázati Felhívás

A KOVÁCS MÁTÉ VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS KÖNYVTÁR (HAJDÚSZOBOSZLÓ, SZILFÁKALJA 2.) ZÁRT BORÍTÉKOS PÁLYÁZAT ÚTJÁN BÉRBEADÁSRA MEGHIRDETI AZ ALÁBBI ÉPÜLETRÉSZT:

 

A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár (Hajdúszoboszló, Szilfákalja 2.) zárt borítékos pályázat útján bérbeadásra meghirdeti az alábbi épületrészt:

  • A Bocskai Rendezvényközpont épületében található 430 m2-es földszinti nagyterem, teakonyhával, áramellátással és hangtechnikával felszerelt.

A bérleti szerződés 3 éves határozott idejű időtartamra jön létre.

A bérleményt kizárólag Játszóház üzemeltetés céljából bérelhető ki, a fent meghatározott időtartamra, ezért érdemben csak azon pályázatokat bírálja el a kiíró, amelyik e célból történő hasznosításra vonatkozik.

A pályázaton részt vehet adószámmal rendelkező magánszemély, jogi személy, civil szervezet.

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás kérhető, a helyiség megtekintésére időpont egyeztethető, az Intézmény székhelyén Borsi Csaba KMVMKK igazgatónál, munkanapokon 10 – 16 óráig telefonon a  (06 52) 558 800 – as telefonszámon.

A pályázatokat a pályázati dokumentációnak megfelelő tartalommal 2024. 06. 30. napjáig 9:00-16:00 óráig lehet leadni zárt borítékban a Kovács Máté Városi Művelődési Központ titkárságán.

A borítékra kérjük ráírni: „Pályázat Bocskai Rendezvényközpont Játszóház Üzemeltetésére”

A borítékok felbontásának helye, ideje: Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár (Hajdúszoboszló, Szilfákalja 2.), 2024. július 1. 11 óra

Pályázat elbírálásának határideje: 2024. Július 15.

A pályázat kiírójának jogában áll indoklás nélkül a pályázatot érvénytelennek nyilvánítani. A pályázókat a pályázat kiírója levélben értesíti.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  •  Egyéni vállalkozó esetén igazolás az egyéni vállalkozó nyilvántartásáról az ENYV portálról kinyomtatva.
  • Gazdasági Társaság esetén 30 napnál nem régebbi cégkivonatot, és a cégjegyzésre jogosult aláírási címpéldánynak a másolatát.
  • Tevékenységre vonatkozó rövid bemutatást.
  • A bérlemény tematikájára vonatkozó rövid leírást.
  • 2024. évre /szezonra vonatkozó nettó bérleti díj ajánlatot.
  • Bérleti szerződés tervezet megismeréséről és elfogadásáról, valamint a szerződéskötés feltételeinek elfogadásáról szóló nyilatkozatot.
Értesítési címet, telefonszámot.